CASA DI MARIO

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1322 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Casa di Mario. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 21:08 45 min moeten wachten terwijl de pizza's smiddags al besteld waren. Waren koud, taai en niet te eten. Geen aanrader
30 jan 2023 om 19:22 Duurde ontzettend lang dus zelf de bestelling maar opgehaald, deze stond al klaar en was ondertussen al bijna koud. eten was erg smaakloos en totaal niet lekker.
27 jan 2023 om 20:33 We hebben een uur moeten wachten. Zou fijn zijn als we hier even een berichtje over gehad zouden hebben. Nu gebeld en krijgen daar te horen dat het heel druk is! Dan moeten ze geen tijd van bezorging afspreken!
27 jan 2023 om 19:55 Zit nog steeds te wachten op mijn pizza. Heb al gebeld krijgt als antwoord tis druk komr eraan. Met ge volg nog steeds noets. Ik heb suiker en moet op tijd eten maar dit kan niet zo.
22 jan 2023 om 21:06 Wat een waardeloze bezorging en voedsel! Gvd hoe kan dit bedrijf nog bestaan en geld vragen ? BESTEL HIER NIET. Het is slechts een advies doe ermee wat u wilt! Maar voor lange bezorgtijden, een ingedeukte pizzadoos, papier/karton in het eten!!!
21 jan 2023 om 9:25 Eten was op tijd. Ergens zat een hele hete peper verstopt zonder reden. Bezorger was niet fijn. Eten in mijn handen gedrukt na niet goed het huisnummer gelezen te hebben en mij de schuld ervan gaf. (ik heb gecheckt en mijn gegevens klopten gewoon).
19 jan 2023 om 20:00 Eten was heerlijk. Bezorging was ruim een half uur later dan ik had besteld. Erg slecht. Ik haal het dan liever op dan dat ik moet wachten.
14 jan 2023 om 22:05 Gewenste tijd was 18:45, besteld om 18:00. 19:30 ontvangen. Mixed Grill: aardappels smakeloos, meer uien dan gyros, souvlaki en gehakt niet smakelijk. Champignons niet gaar maar droog en wit
12 jan 2023 om 21:59 Pizza leek een dag eerder gebakken en daarna opgewarmd. Taai, koud en heel zout
2 jan 2023 om 20:44 Verkeerde pasta ontvangen en te veel betaald aan de deur. Juiste pasta en te veel betaalde bedrag zou alsnog worden gebracht maar zijn niet meer geweest. Erg slecht
30 dec 2022 om 19:24 was niet lekker en duurde lang
27 dec 2022 om 18:25 De pasta’s zijn erg goed, goede portie en goed op smaak.